Donateur

Draag bij aan een betere wereld

Vrienden van Herenboeren ondersteunt de beweging naar een natuurinclusieve landbouw. Diverse grote partijen, waaronder het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, ondersteunen de beweging al. Geloof je in het gedachtengoed van een duurzame, kleinschalige, natuurinclusieve landbouw, waarbij de consument nauw betrokken is? Dan kun je ons helpen met een donatie.

Wat gebeurt er met je donatie?

Vrienden van Herenboeren steunt de landelijke beweging richting een kleinschalige, natuurinclusieve landbouw. Op verschillende plekken in Nederland zijn al pioniers bezig om dit te realiseren. Om de beweging verder op gang te brengen en ontwikkelingen te versnellen, hebben zij geld nodig.

Je donatie komt terecht bij Vrienden van Herenboeren. Bij ons dienen verschillende landelijke initiatiefnemers projecten in waar zij financiering voor nodig hebben. Per project beoordelen wij of dit binnen de Herenboerenbeweging past. Als dat oordeel positief is, ontvangt het project onze financiële steun. Zo draag je als donateur direct bij aan een nieuwe, duurzame vorm van landbouw.

Doneren aan een project

Als donateur kun je ervoor kiezen om je steun te geven aan een project passend binnen jouw wensen of doelstellingen. Heb je zelf een goed idee op het gebied van educatie of innovatie, dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

De afgelopen jaren zijn verschillende projecten van Herenboeren in de media verschenen. Als donateur verbind je je daarom aan een beweging die landelijk veel aandacht genereert.

Wil je als sponsor optreden? Neem dan contact met ons op, wij denken met je mee.

Neem contact met ons op voor een passend project

Organisaties die Vrienden van Herenboeren steunen

Deze 3 instellingen dragen een warm hart toe aan de Herenboeren Beweging, maar zijn (nog) geen officiële Vriend van Stichting Vrienden van Herenboeren.

Aanvragen

icoon-projectaanvraag
Heb je een goed idee voor een project of wil je je plannen aan ons voorleggen? Dien dan een aanvraag voor financiële steun in.

Wordt donateur

icoon-doneren
Vrienden van Herenboeren is een ANBI. Lees hier meer over de voordelen van schenken aan een ANBI.